«Тиждень комерціалізації ІВ в Україні»

«Тиждень комерціалізації ІВ в Україні» відбувся з 22 по 25 червня 2021 року, організований Міністерством економіки України та ДП «Укрпатент» у співпраці зі Всесвітньою організацією інтелектуальної власності. В рамках заходу учасники ознайомились із особливостями комерціалізації прав інтелектуальної власності в Україні.

Департаментом І та ТТ представлено напрацювання КПІ м. Ігоря Сікорського у двох круглих столах «Політики у сфері інтелектуальної власності для університетів та науково-дослідних установ», детальніше та «Комерціалізація ОПІВ завдяки побудові екосистеми підприємництва та інноваційної діяльності в освітніх та наукових закладах» (https://ukrpatent.org/uk/news/main/ip-week-25062021).

КПІ ім. Ігоря Сікорського є на сьогодні єдиним ЗВО України, де є прийнята Політика у сфері ІВ. Водночас, існує ще багато невизначеностей щодо реалізації деяких питань, визначених Політикою.
Пов’язане це з тим, що основа Політики – це правила поведінки працівника та Університету в рамках здійснення наукової, творчої діяльності. І дотримання цих правил залежить особисто від кожного науково-педагогічного працівника.

Тому звертаємо ще раз вашу увагу на це питання та просимо ознайомитись із Політикою за посиланням та дотримуватись норм, визначених цим документом.

У разі виникнення запитань, звертайтесь до Департаменту І та ТТ
ttransferkpi@gmail.com
тел. 204-81-18

Comments are closed.