ЗМІНИ ЩОДО ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АВТОРСЬКОГО ПРАВА

Відповідно до Змін Законодавства України з питань інтелектуальної власності, які відбулись останнім часом, до повноважень Укрпатенту відійшла реєстрація авторського права. Зокрема, до функцій Укрпатенту належить приймання і розгляд заявок на державну реєстрацію прав автора на твори науки, літератури і мистецтва, а також на реєстрацію договорів, що стосуються прав авторів на твори, здійснення їх реєстрації; видача свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір; здійснення публікацій в офіційному бюлетені з питань охорони авторського права і суміжних прав.
Для інформування заявників з питань державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються права автора на твір, на офіційному веб-сайті Укрпатенту створено відповідний розділ.
Детальніше за посиланням.

Нагадуємо, що реєстрація авторського права на службові твори представників КПІ ім. Ігоря Сікорського здійснюється Відділом трансферу технологій.
З питань реєстрації звертайтесь:
кімн. 1-3.2 (1 поверх бібліотеки КПІ ім. Ігоря Сікорського), кімн. 130-1 (1 корпус КПІ ім. Ігоря Сікорського), тел. 204-81-18
або пишіть на електронну адресу ttransferkpi@gmail.com.

Comments are closed.