Наукова група приладобудівного факультету «Комп’ютерно-інтегровані технології та системи позиціонування та навігації»

Шановні друзі!

В продовженні знайомства з науковими групами нашого університету, хочемо познайомити вас з науковою групою приладобудівного факультету – «Комп’ютерно-інтегровані технології та системи позиціонування та навігації», яка є представником наукової школи «Підвищення точності та розширення функціональних можливостей автоматичних систем навігації, керування та моніторингу складних динамічних об‘єктів».

Науковим керівником є к.т.н., старший викладач кафедри  приладiв та систем орiєнтацiї i навiгацiї ПБФ, доцент Аврутов Вадим Вікторович. Також в команді працють аспіранти, зокрема Бугайов Дмитро Віталійович та Гуриненко Станіслав Олегович.

Наукова група працює над створенням «Алгоритмічного та програмного забезпечення безплатформних інерціальних навігаційних систем», яке призначене для початкового виставлення БІНС, проведення калібрування інерціального вимірювального модуля, визначення орієнтації об’єкту, корекцію інструментальних дрейфів інерціальних вимірювачів та визначення поточних координат рухомих та нерухомих об’єктів в автономному режимі (без залучення супутникових та радіонавігаційних систем).

Бажаємо натхнення та нових звершень науковій групі!

Comments are closed.