Центр 4,0 КПІ ім. Ігоря Сікорського

Асоціація «підприємств промислової автоматизації України» (АППАУ) розгорнула програму залучення ресурсів (фандрейзинг) в сфері Індустрії 4.0, самостійно реалізуючи функції інформаційного брокериджу в цій сфері. Спільно з технічними університетами та з іншими учасниками екосистеми (консультантами) ведуться роботи щодо покращення показників подачі в євро-програмах.
Деталі за посиланням.

Для більш ефективної роботи в даному напрямі АППАУ запрошує до співпраці технічних експертів, які за невеликий період часу допоможуть розібратись в тій чи іншій грантовій програмі.

Перевагами участі вас як екперта у даній програмі (програмі EIF) є:
1. позиціонування та просування вас як технічних експертів в грантових програмах, залучення до відповідних колів – участь в проектах (значить – це додатковий дохід для вас та наукових груп)
2. ви завжди й першими будете мати доступ до найбільш цікавих колів в сфері вашої спеціалізації (інформаційний брокеридж здійснює наразі наша виконавча дирекція). З часом це дасть змогу вашим центрам компетенцій значно нарощувати кількість грантових заявок в роботі.
3. в перспективі (після запуску маркетплейсу) ви будете мати доступ до бази інноваторів малих та середніх підприємств – це ваші потенційні клієнти та партнери
4. системна робота над колами майже відразу дає суттєвий вклад в ваш професійний ріст та розвиток

За більш детальною інформацією звертайтесь до ДІТТ
тел. 204-81-18, 0977964523 Оксана Юрчишин

Реєстрація для експертів – тут.

Comments are closed.