Як розширити інформаційне поле поданих на реєстрацію ОПІВ, рішення щодо надання охорони до яких ще не винесено

Ми вже знайомили Вас із базами даних винаходів та корисних моделей, де можна отримати доступ до охоронних документів.

Зараз інформуємо в продовження того як розширити інформаційне поле поданих на реєстрацію об’єктів інтелектуальної власності, рішення щодо надання охорони до яких ще не винесено.

Як повідомляли раніше, набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів щодо створення національного органу інтелектуальної власності» від 16.06.2020 № 703-IX, відповідно до якого Укрпатент виконує функції Національного органу інтелектуальної власності. У зв’язку з цим, до повноважень  Укрпатенту віднесено опублікування офіційних відомостей щодо об’єктів інтелектуальної власності. Тому з 15.10.2020 бюлетені «Промислова власність» та «Авторське право і суміжні права» видаються Укрпатентом і будуть публікуватись як в паперовому, так і в електронному виглядах.

Бюлетень «Промислова власність» зараз виходить 2 рази на місяць і розміщується на вебсайті Укрпатенту за посиланням https://ukrpatent.org/uk/articles/bulletin-ip. Електронне видання бюлетеня складається з двох томів: том 1 «Винаходи, корисні моделі, компонування напівпровідникових виробів»; том 2 «Промислові зразки, торговельні марки, географічні зазначення». З  01 січня 2021 року бюлетень «Промислова власність»  буде виходити щотижня.
В бюлетенях можна знайти інформацію про подані на дату виходу номеру заявки на винаходи, корисні моделі та інші об’єкти промислової власності.

Бюлетень «Авторське право і суміжні права» виходить 6 разів на рік і буде розміщений на вебсайті Укрпатенту за посиланням https://ukrpatent.org/uk/articles/bulletin-copyright

Comments are closed.