Конкурс на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених 

Кабінет Міністрів України оголошує щорічний конкурс на здобуття стипендій для молодих вчених для підтримки вчених які успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні науково-технічні розробки і вже досягли визнаних результатів.

На призначення стипендій КМУ можуть претендувати кандидати, що мають ВАГОМІ наукові результати, відповідають визначенню терміну “молодий вчений”, наведеному у Законі України “Про наукову і науково-технічну діяльність”. Вік осіб, які висуваються на здобуття стипендій, не може перевищувати вік, визначений для молодих вчених цим Законом, на час їх висування для участі у конкурсі на здобуття стипендій та згідно умов Конкурсу після досягнення стипендіатом граничного для молодих вчених віку, виплата стипендії припиняється.

Докладна інформація у листі МОНУ від 07.09.2022 року № 1/10302-22.

Матеріали претендентів надати до 26 вересня 2022 року для розгляду на комісії з наукової та інноваційної діяльності ВР університету, визначення і затвердження претендентів від КПІ на Вченій раді університету, підпису у проректора і подання матеріалів  до  МОН України.

Матеріали подаються  секретарю комісії ВР з наукової та інноваційної діяльності –  Савич О.В.,  (к.138, 1 корп).

Перелік документів, що подаються на кожного претендента і рекомендації оформлення – у листі МОН :

Додатки:

  1. Лист МОН України від 07.09.2022 року  № 1/10302-22;
  2. Відомості про наукові результати претендента на призначення стипендії КМУ для молодих вчених та список його наукових публікацій (за останні 5 років (подавати також в електронному вигляді);
  3. Згода претендента на обробку персональних даних МОН;
  4. Згода претендента на обробку персональних даних Комітетом з Державних премій України в галузі науки і техніки;
  5. Умови  та порядок проведення конкурсу.

Comments are closed.