IX Конкурс стартапів Sikorsky Challenge 2020

Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського, Науковий парк «Київська політехніка», Інноваційний холдинг «Sikorsky Challenge» запрошують Вас на взяти участь у IX Конкурсі стартапів Sikorsky Challenge 2020 та представити свій проєкт на одному з найголовніших щорічних заходів у сфері інноватики України.

Конкурс проходитиме з 3 по 13 листопада 2020 року в рамках Фестивалю інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2020.

Метою цього заходу є визначення найцікавіших та найактуальніших проєктів у різних галузях техніки та надання авторам кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.

Особливість цьогорічного Конкурсу полягає в тому, що вперше він проходитиме в онлайн форматі. Вперше відбір фіналістів, підготовка до Конкурсу, виступи, оцінювання та визначення переможців буде відбуватися в асинхронному онлайн режимі. Міжнародне журі оцінюватиме не «живі» виступи, а відеопрезентації фіналістів.

Прийом заявок триватиме до 15 вересня 2020 року.

Заявки на участь у Конкурсі можуть подавати студенти, аспіранти, підприємці, вчені та співробітники вищих навчальних закладів і науково-дослідних установ, а також інші фізичні особи з усіх регіонів України.

Детальна інформація за посиланням

Подати заявку на участь

Comments are closed.